Gość zieniek12 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Witam może ktoś wie jak wyłączyć auto zamykanie drzwi po odpaleniu silnika w Terrano II z góry dziękuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToleDo Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Ja w Tyrku nie mam czegoś takiego W starym plaskaczu było to zależne od alarmu. Z dużym prawdopodobieństwem jest u Ciebie tak samo. Szukaj rozwiązania w instrukcji alarmu lub podjedź do ogarniętego w Twoim modelu alarmu alarmowca. PS Uzupełnij profil bo to wiele pomaga :-p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawnik18 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Witam,ja tak mialem.Wywalilem alarm i zniknelo.Oryginalnie, sterowanie centralnego nie ma takiej opcji.To blokowanie bylo tragicznie niewygodne i nawet niebezpieczne...Pzdr.p18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.