ANDRZEJ104 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Witam. Wymieniam głowicę w Micrze k12 1,2 04, czy ktoś z kolegow przerabiał taki temat i zna schemat i momenty dokręcania głowicy. Gdzie kupić rozsądną uszczelke , czy warto się w to bawić czy wymienic silnik. Prosze o sugestie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDRZEJ104 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Wielkie dzięki kolego , pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 no ładnie, to ja Ci pomagam a Ty mi minusami bbuuhahhhah :D ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 no ładnie, to ja Ci pomagam a Ty mi minusami bbuuhahhhah :D ;D Przypuszczam, że to nie ten kolega. To ktoś, kto Cię chyba nie lubi, lub nie polubił. Ale przecież nie o to tu chodzi. Przypuszczam że "nowi " tego nie rozumią, lub klikają nie tam gdzie trzeba. Mnie, oraz innych dwóch kolegów to też ostatnio spotkało /ale chyba już to widziałeś http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/9752-chcesz-kupic-almere-n15-n16-zapytaj-tutaj/page-131 / Dino-program ciekawy, lecz miałem problem ustalić całość, a jak ustaliłem, to miałem problem "wejść dalej'. W takim przypadku odezwę się do Ciebie później na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDRZEJ104 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Do kolegi Dino. Jestem bardzo wdzięczny że podzieliłeś się informacjami , ale nie dawałem Ci minusa , z jakiego powodu miałbym to zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.