Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

KUPIĘ GR Y60

Gość BZIK

Rekomendowane odpowiedzi

Witam poszukuję pilnie patrola gr y60 przerobionego trochu w teren, czyli podniesionego duże koła i terenowe opony. Interesuje mnie patrol nie zgnity i bez dziur w miarę dobrym stanie żebym pośmigał nim trochu a nie za rok zawiózł na złom. Modyfikacje silnika, chłodzenia,zawieszenia i budy mile widziane.Patrol z województwa małopolskiego i okolic żebym nie śmigał po niego na drugi koniec

Polski mój tel.510278617. e-mail. lucek.bzik@vp.pl na e-maila proszę zdjęcia opis i cenę.Z góry dziękuję i pozdrawiam.

P.S na alledrogo jest parę aut ale może ktoś coś ma a nie wystawił.

Nie napisałeś jeszcze o cenie  bo z tymi wymogami to nie takie latwe .

Dobre auto kosztuje pieniądze . A jeszcze co do wymagań to trzeba przyznac masz tupet "Patrol z województwa małopolskiego i okolic żebym nie śmigał po niego na drugi koniec"

Po dobre auta można pojechz na koniec polski nawet .

no dobra może trochę przesadziłem po dobre auto można jechać daleko ,ale naprawdę po dobre. interesuję mnię auto 5-osobowe przerobionę w teren, a co do ceny to jaki stan auta, takie pieniądze, nie mam jakiegoś limitu, będzie auto to będziemy rozmawiać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...