Gość BZIK Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Witam poszukuję pilnie patrola gr y60 przerobionego trochu w teren, czyli podniesionego duże koła i terenowe opony. Interesuje mnie patrol nie zgnity i bez dziur w miarę dobrym stanie żebym pośmigał nim trochu a nie za rok zawiózł na złom. Modyfikacje silnika, chłodzenia,zawieszenia i budy mile widziane.Patrol z województwa małopolskiego i okolic żebym nie śmigał po niego na drugi koniec Polski mój tel.510278617. e-mail. lucek.bzik@vp.pl na e-maila proszę zdjęcia opis i cenę.Z góry dziękuję i pozdrawiam. P.S na alledrogo jest parę aut ale może ktoś coś ma a nie wystawił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian 10 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Nie napisałeś jeszcze o cenie bo z tymi wymogami to nie takie latwe . Dobre auto kosztuje pieniądze . A jeszcze co do wymagań to trzeba przyznac masz tupet "Patrol z województwa małopolskiego i okolic żebym nie śmigał po niego na drugi koniec" Po dobre auta można pojechz na koniec polski nawet . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BZIK Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 no dobra może trochę przesadziłem po dobre auto można jechać daleko ,ale naprawdę po dobre. interesuję mnię auto 5-osobowe przerobionę w teren, a co do ceny to jaki stan auta, takie pieniądze, nie mam jakiegoś limitu, będzie auto to będziemy rozmawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian 10 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 No to owocnych poszuliwań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.