DINO Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 jesteśmy w trasie i nagle okazuje się, że pada sterownik LPG i auto przestaje jechać na LPG i PB, wtedy wypinamy sterownik i krosujemy wyjścia we wtyczce: STAG3xx/TECH3xx/5xx/OPTIMA PRO-TEC 1 wtrysk: pin 1 z 29 2 wtrysk: pin 2 z 30 3 wtrysk: pin 3 z 31 4 wtrysk: pin 4 z 32 5 wtrysk: pin 5 z 33 6 wtrysk: pin 6 z 34 7 wtrysk: pin 7 z 35 8 wtrysk: pin 8 z 36 STAG4.../TECH2XX 1 wtrysk: pin 3A z 4A 2 wtrysk: pin 4B z 4C 3 wtrysk: pin 1A z 2A 4 wtrysk: pin 1B z 1C OPTIMA ECO-TEC 1 wtrysk: pin 5A z 5A 2 wtrysk: pin 4C z 5C 3 wtrysk: pin 3A z 4A 4 wtrysk: pin 3B z 4B 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOOKEE Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 wydrukuje i do schowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 aktualizacja bedzie na bieżąco, ale dzisiaj przy piwku tylko tyle mi się chciało :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maryś1 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Kurde, a ja zielony w tym temacie nie sądziłem, że to takie proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 stag i tech jest na tyle sprytny że nawet jak wywali nam bezpiecznik od niego to emulator jest zamknięty i auto pojedzie na pb w przeciwieństwie do innych .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 tak, ale jak wywali się ster i emulator nie zamknie, to niestety tylko zworki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 może i masz rację nie testowałem ...wiem że bez prądu działa .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Mozna by też założyc temat jak awaryjnie odpalac na LPG gdy np. pompa Pb padnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 każda instalacja ma inaczej, w STAGU przytrzymujesz guzik od zmiany paliwa i palisz, w KME i TECHU jest chyba tak samo @Tofu, jeszcze odnośnie zworek, to przydaje sie jak oddajesz ster do naprawy bo w innym przypadku auto unieruchomione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 .... @Tofu, jeszcze odnośnie zworek, to przydaje sie jak oddajesz ster do naprawy bo w innym przypadku auto unieruchomione AAAA tooo to tak .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi