buladag Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Od czego to wtyka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Może wiązka przygotowana do bogatszej wersji. Jak wszystko działa, to nie ma się czym martwić. U mnie w Tino też jest wiele złączek wolnych, a niby bogatsza wersja i w dieslu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Szersza perspektywa, bardzo podobna wtyczka tylko brązowa jest wpięta w okolice silnika dmuchawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 W innym temacie pisałem o klimatroniku i nie odpowiedziałeś. Może ta wtyczka jest do wentylatora jako AUTO, gdy załączasz klimatronik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Mam tylko manualną klimę. Co do luźnych wtyczek w moim samochodzie do jak do tej pory natrafiłem tylko na dwie (żeńską szarą za reflektorem przód od str. kierowcy) i tą. Reszta co nie chciałem dołozyć to poskąpione na instalacji (od podgrzewania luster po lampki w podsufitce) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Jakbyś rozebrał słupek po twojej stronie jak i pasażera to byś znalazł. To samo tyczy się bagażnika, po zdjęciu boczków lub wykładzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 W jednym słupku idzie kabel anteny, w drugim od modułu komfortu zasilanie do lampki na środku. Bagażnika w sumie nie sprawdzałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Sorki miałem na myśli słupki tzn boki od podłogi do deski i to co się kryje za osłonami plastikowymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 a tam akurat też ostatnio zaglądałem wnikliwie jak montowałem podgrzewanie lusterek i też nie było żadnej wolnej wtyczki pod coś przygotowanej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.