Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Pomoc w zakupie

Gość stasiek1

Rekomendowane odpowiedzi

Ten egzemplarz to już chyba z 3-4 miesiące siedzi na aukcjach, ogólnie sam go chciałem kupić, ale jak się przyjrzysz to jest parę wgniotek + ten spojler dziwny + ryba na klapie.

Ogólnie silniki są bezawaryjne jak się dba, rozrząd na łańcuszku itd. Ja od zakupu przejechałem w miesiąc prawie 3500 km no i nie mam żadnych problemów, oleju nie łyka, dynamiczny. Zależy wszystko od tego jak kto użytkował. Ale moim zdaniem jeśli on tak długo stoi to musi z nim coś być nie tak :)

Wiadomo, najlepiej samemu pojechać :)

Ten samochód to (o ile mnie pamięć nie myli), ktoś dawał do oceny tu na forum jakoś w grudniu :) Plastiki w środku niedbale poskładane, rozwalone lewe lusterko, wydech do którego można wsadzić głowę, przebieg tylko 169 000km a środek zużyty jak po dwukrotnie większym przelocie - ogólnie auto wypicowane do sprzedaży, ale jakoś chętnych brak.

• 3 tygodnie później...

Witam. Mam do kupienia Almerę I, z 1996r w silniku 2.0 benzyna, z gazem na parowniku. 

Czy te auta w z tym motorem są wadliwe? Na co trzeba zwracać uwagę przy zakupie?

Wszystkie info przydatne:) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...