Gość kachnat85 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Witam! Chcę kupic Primerę [P11] z roku 2001 po liftingu z silnikiem 2.0 TD ( 90 KM / 66 kW ). Na co zwrócic szczególną uwage przy oględzinach auta ??? Z góry dziękuję za odp Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOOKEE Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 POSZUKAJ NA FORUM!!!!!!!!!!! JEST SPECJALNIE UTWORZONY TEMAT(nawet nie jeden), ABYŚ MÓGŁ POZNAĆ ODPOWIEDŹ NA TWOJE PYTANIE! jak czegoś się nie dowiesz to pytaj w tamtym(odpowiednim) temacie. pozdrawiam i życzę miłej lektury na dobranoc ;] ps. dla ułatwienia ---->szukaj w dziale ogólnym o primerach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Napisz w tym temacie.Kolega Mateusz chce sprzedać http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/86795-chcesz-kupi%C4%87-primer%C4%99-p10-p11-p12-zapytaj-tu-i-tylko-tutaj/ Trzeba trochę poszukać na forum ,tematów jest full tylko trochę chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojtek1978 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 ja swoja kupowale u turka .byl uszkodzony rozrzad. zwroc uwage na kotrolke chek ,czy swieci po odpaleniu.posluchaj turbiny .popacz czy sie poci ,rdza na dzwiach i zajrzyj pod sput itd, powodzenia szukaj na nobile,de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOOKEE Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 ja swoja kupowale u turka .byl uszkodzony rozrzad. zwroc uwage na kotrolke chek ,czy swieci po odpaleniu.posluchaj turbiny .popacz czy sie poci ,rdza na dzwiach i zajrzyj pod sput itd, powodzenia szukaj na nobile,de wróć do szkoły i niech ktoś bloknie ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojtek1978 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 szkolny kolera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.