wook Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Witam, wyskoczyłe mi 2 błędy P0171 - Fuel Trim System Too lean (Bank 1) P0011 - "A" Camshaft Position - Timing Over-Advanced or System Performance (Bank 1) samochód spala ok.3-4l/100 więcej niż wcześniej - co może być przyczyną? lambda? przepływomierz? rozrząd wymieniałem 20kkm temu... Micra k12 benzyna 1,2 80KM Wszelka pomoc mile widziana ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 zmierz lambadę, przepływomierz i bedziesz wiedział, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wook Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 domyślam się że sam tego nie zmierzę... każdy mechanik mi to zrobi czy tylko aso? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 zmierzysz, zwykłym miernikiem za 10zł z castoramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.