krzysztof198 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Witam mam taki problem że jak włacze klime tzn nawiew na poziom 3-4 to kapie mi w środku auta na wycieraczke pasażera z klimatyzacji , jak dam nawiewe na 1 to nie kapie wcale , jak dam na 2 nawiew to czasami tylko kapnie ale żadko. Co to może byc że kapie na 3-4 stopniu nawiewu ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denver1979 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Hej, Odpływ na wymienniku / nagrzewnicy jest zatkany lub brudny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof198 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Hej , tzn gdzie to jest w którym miejscu ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Obudowa po prawej stronie od pedału gazu, lub z lewej od pasażera, za tunelem środkowym. A jeśli "nie łapiesz" tego co napisałem wyżej, to poczytaj ten temat http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/89865-płyn-chłodniczy-kapie-z-rurki-nagrzewnicy/ tam są nawet fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.