Gość AROW Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Mam kilka pytań do Was drodzy posiadacze Almerek Otóż poszukuję elementów takich jak drzwi prawe przednie, maska i błotnik prawy. No i moje pytanie brzmi następująco. Od 2003 r. przeszła lift i czy wcześniej wymienione elementy się różnią czymś? w stosunku do przedlifta? Bo z tego co znalazłem to tylko silnikami i lampami się różniły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Niczym. Jedynie znaczek na masce przed liftem był w takim zagłębieniu, po lifcie maska w tym miejscu była gładka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pele Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 ja jak szukałem progu do 2005 to ponoć te z przed liftu nie pasił ale to był próg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.