Gość damianw18 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Witam. Posiadam nissana primera p11 2.0 130km 96r manual. Mam problem z lewym przegubem, mianowicie oddałem samochód do mechanika by wymienić przegub. Okazało sie że przegub który miałem zamontowany do tej pory i półoś jest od skrzyni automatycznej i nie pasuje mi od manuala. pytanie brzmi; gdzie moge znaleść pasujący przegub? Przeszukałem internet nigdzie takiego nie znalazłem. Czy przegub od p10 będzie pasował do p11? Z góry dziękuje za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakra Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 hmm dziwne ja montowałe półosie z p11 do P10 i pasowały i niebyło problemów z automatem czy manual licz zeby na półosi i na przegubie tym starym to coś dobierzemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damianw18 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 zew 27 wew 25 śr chyba 56 http://allegro.pl/przegub-nissan-primera-p10-2-0i-125km-mocny-27x25-i3266750843.html bedzie pasował do p11? Rózni sie jedynie iloscia ząbków na abs. Mozna przełożyc sam pierscień abs? Odświeżam. ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakra Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Przełożyć mozna tylko czy nie pęknie przy zbijaniu i wbijaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.