Gość Repo Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Cześć, problem mam taki (może mało 'problematyczny', ale jednak), że w zegarku mam tylko 12godzinny format, da się coś z tym zrobić, żeby jednak pokazywał pełne 24h? (piszę pewnie trochę chaotycznie, mam na myśli to, że zamiast godziny 18, mam 6) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamees Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 W P11 po lifcie trzeba przycisnąć dwa przyciski w zegarach na raz. Za którymś wciśnięciem format się zmienia z 12 na 24h i na odwrót. Może masz podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Repo Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Problem w tym, że u mnie jest jedna pałeczka od zmiany godziny (w lewo kręcę dla zmiany godziny, w prawo dla zmiany minuty, bądź odwrotnie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamees Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Wg mnie musisz mieć taką opcję. Pokombinuj z tą "pałeczką" Parę szybkich wciśnięć, przytrzymanie, etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakra Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 hmm a według mnie jest tylko 12 godzinowy tez tak mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Repo Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Dzięki za info, spróbuje jeszcze, puki co dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek2812 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 W P11 jest tak: Miga godzina- ustawiasz godzine--->przyciskasz przycisk- migają minuty-ustawiasz minuty----->przyciskasz przycisk- miga całość i wtedy przyciśniecie przycisku zmienia format 12/24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia88 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 W P10 tak nie było Tylko format 12-godzinny możliwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.