buladag Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Czesc. Ostatnio zauwazylem ze obok przewodow chyba paliwowych lub hamulcowych idzie jeden i nagle sie konczy. ktos wie co to jest? Ponizej foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 może odpowietrzenie zbiornika ktoś tak wywalił a ona idzie od przodu auta??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 22 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Od przodu, auto mam od nowości i nic tam nie kombinowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 to zobacz gdzie jest wpięta z przodu, wtedy można cos wymacać, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Właśnie kanal by się przydał, a narazie nie mam dostępu, stąd pytanie. Może jakiś odpływ z czegoś bo w sumie w dół idzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaku Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Praktycznie napewno jest to rurka idąca od pochłaniacza par paliwa (taka czarna plastikowa puszka z kilkoma wężykami). Takie poprostu odpowietrzenie zbiornika, wyrównanie ciśnień, ekologia itp. Tak to fabrycznie wygląda ale możesz spokojnie wywalić całego EGRa I ten pochłaniacz, podobno dochodzi kilka kucy. Ja w N15 całe to wywaliłem, różnicy w jeździe nie odczułem ale za to jest sporo więcej mniejsca pod maską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 23 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Akurat w moim QG18de nie było EGR, dzięki za informację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.