Gość Tofu Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 teraz będzie działać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Nasza nyska n15 coś dalej szwankuje A mianowicie po 2kkm po wymianie gazmen podregulował i zrobił kalibrację i było git. Teraz może kolejny 1kkm minął. Teraz jak jest zimny to w miarę ok, jak rusza to ma ciężko ruszyć i szarpie jak ciepły, na pb też to robi. Martwi mnie trochę to. Co by mogło być przyczyną ? Może trzeba jeszcze raz czy dwa podregulować czy skalibrować . Dziś z kolegą rozmawiałem i też ma problemy z gazem z bmw z dużym silnikiem i gazownik mu polecił 500km przejechać na pb żeby komputer mu sie podregulował. Nie wiem ile w tym prawdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 jak nic nie padło w aucie to w większości przypadków powód jest jeden - zła regulacja gazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi