keey Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Cześć, od kilku tygodni moja WP12 miewa buczenie gdy jadąc do tyłu skręcam w prawo. W lewo nic się nie dzieje. Dźwięk dochodzi z tyłu. Jest to głośne buczenie, wręcz powodujące rezonans. Co myślicie w tym temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 moze hamulec nie odskoczyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajesiak Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Może coś z zaciskiem hamulcowym? Podnieś na lewarek, zobacz czy nie ociera jak kręcisz kołem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keey Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Podniosę na lewarku. Ale gdyby trzymał zacisk, to jadąc do przodu też pewnie by obcierał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Łożysko?? rant opony trze o nadkole lub amortyzator?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolo Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 łożysko chyba nie, za mała prędkość, ja obstawiałbym zacisk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keey Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Cześć ponownie. Póki co cisza. Wymieniłem tarcze i klocki. tłoczek zacisku z prawej strasznie ciężko się wkręcał. być może dlatego klocki zjechana a tarcza 6 mm. Druga strona jak nowa przesmarowałem gwinty i praktycznie mogłem wkręcić z ręki. Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.