cocroack Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Witam, jakie polecacie dobre wycieraczki, bo dostaje już białej gorączki. Próbowałem już kilku firm tańszych i droższych i zazwyczaj po kilku tygodniach zaczynają piszczeć i mazać. Bosch Aero Twin przereklamowane, przez pierwszy tydzień zbierały super ale potem już porażka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 motgum, cena do jakości zadowalająca a i tak zmienia się praktycznie co rok, jak nei częściej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajesiak Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Na Valeo jeździłem dość długo. Spróbuję teraz tego Motgum'a o którym wspomniał DINO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocroack Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Ja również się skuszę, podzielę się opinią. Może komuś się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 zawsze na lato kupuje nowe, i jak jest potrzeba to w zimie też, ale ja trochę grabie ta naszą Polskę w tym miesiącu już chyba 6000km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Próbowałem podobnie jak cocroack Aler niestyety z podobnie mizernym skutkiem. Aż pewnego lata jak lunęło mosiałem wymienić 1 wycieraczkę od kierowcy. Za potworne pieniądze 80pln kupiłem na CePeeNie wycieraczkę rozmiarowo pasującą do mojej. Wycierzczka była do TIR-ów Volvo Scania itd na odwrocie nie było podanych aut osobowych. Zwykłe standardowe pióro na ramie tyle że 2x grubsze - pobad 2 lata użytkowałem lato zima z niezmienną skutecznością Teraz pewnie służy dalej nowemu panu Stary Bosch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.