driver_kaskader Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Hej, mam zamiar zrobić pikowaną czarną bądź białą podsufitkę z alcantary. Fotele mam obszyte na czarno z białymi wstawkami. Ktoś juz przerabiał temat i coś podpowie ? Jakies foto tez by sie przydało bo nie wiem czy czarna czy biała i jak wyprofilować załamania. Ze skórą to miałem dużo doczynienia ale raczje z jej regeneracja niż obszywaniem czy obklejaniem. Ew jaki koszt u tapicera ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaniowy Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Hej, mam zamiar zrobić pikowaną czarną bądź białą podsufitkę z alcantary. Fotele mam obszyte na czarno z białymi wstawkami. Ktoś juz przerabiał temat i coś podpowie ? Jakies foto tez by sie przydało bo nie wiem czy czarna czy biała i jak wyprofilować załamania. Ze skórą to miałem dużo doczynienia ale raczje z jej regeneracja niż obszywaniem czy obklejaniem. Ew jaki koszt u tapicera ? Ja mam u siebie w alcantarze sporo elementów tu masz zdjęcie podglądowe kilku z nich w tym podsufitki Generalnie coś tam fiksował tapicer na tą podsufitkę ale nie pamiętam co ceny też ci dokładnej nie powiem bo robiłem wszystko na raz ale licząc materiał czyli prawdziwa alcantara nie jakieś chinskie gówno to od 400zł w wzwyż za m2 a myślę że ze 2 musiał byś kupić żeby też na słoneczniki zostało to ponad 1000 lekko wyjdzie razem z obszyciem słoneczników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver_kaskader Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 nie widziałem innej alcantary na allegro oprócz tej sztucznej którą własnie chciałem okleić na dodatek pikowana ( w rąby). Ładnie ci to wyszło tez chce na czarno przelecieć nią podsufitke i moze jakies kilka elementów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaniowy Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Ta sztuczna jest straszna lipa ale może na elementy które nie są podatne na ścieranie jak podufitka czy jakieś słupki by siadła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.