bernii Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Witam gdzie moge znalesc czujnik temperatury paliwa bo wybija mi blad 42... Pozdrooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEO NFS Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Co to za błąd 42...? W p11 są 4cyfrowe nie 2z kropkami! Poza tym uzupełnij profil o motor jaki posiada- bo skąd wiadomo jaki, może masz 8V . Jeżeli szukasz umiejscowienia jakiej kolwiek czesci to zajrzyj sobie na nissan4u.com/parts/. Czujnik temp. paliwa? Coś źle interpretujesz chyba. Albo ja nie wiem o jego istnieniu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 przy TD jest czujnik temperatury paliwa i znajduje się on w nastawniku, taki mały - wygląda jak rezystor i przykręcony jest na dwie śrubki lub nakrętki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasss607 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Jaki masz silnik ? Jest coś takiego jak czujnik temp. paliwa - faktycznie mały elemencik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 przy TD jest czujnik temperatury paliwa i znajduje się on w nastawniku, taki mały - wygląda jak rezystor i przykręcony jest na dwie śrubki lub nakrętki Właśnie - jak to wygląda???? Możesz dać jakąś fotkę lub podać jakiś link z zaznaczeniem tego czujnika??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bernii Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 a wiec ja mam 2.0TD i jeste to primera z 99r. po lifcie i blad to numer 42 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.