KonradLU Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Stała się rzecz bardzo dziwna. Odebrałem dzis nissana od mechaników po wymianie przewodów hamulcowych. Wsiadam, jadę a czerwona kontrolka ( z wykrzyknikiem) pali się non stop. Ręczny oczywiście odciągnięty, płynu hamulcowego full. Czy ktoś ma jakieś sugestie co oni tam skopali? I jeszcze jedno, czy w Maxima A32 z 95r. ta kontrolka może sygnalizować klocki do wymiany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlak Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Stała się rzecz bardzo dziwna. Odebrałem dzis nissana od mechaników po wymianie przewodów hamulcowych. Wsiadam, jadę a czerwona kontrolka ( z wykrzyknikiem) pali się non stop. Ręczny oczywiście odciągnięty, płynu hamulcowego full. Czy ktoś ma jakieś sugestie co oni tam skopali? I jeszcze jedno, czy w Maxima A32 z 95r. ta kontrolka może sygnalizować klocki do wymiany? jak najbardziej klocki hamulcowe do wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Ja bym posprawdzał przewody podciśnieniowe może są sparciałe i powietrze łapie Też ostatnio miałem taki przypadek że w czasie jazdy zapaliła sie kontrolka hamulca A klocki wiem że są jeszcze dobre Poszukałem i znalazłem co nie hallo http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/81562-czujnik-podcisnienia/ Chyba że faktycznie klocki się skończyły.Ale skoro mechanicy robili przewody to by poinformowali klienta że klocki się kończą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradLU Opublikowano 28 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Klocki wymienione, problem z głowy:) Dzięki za pomoc.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.