Fidel Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Witam W pewnym momencie zauważyłem, że straciłem prąd w tylnym gniazdku (gniazdo działało bez włączania stacyjki) oraz straciłem prąd w kolumnie pomiędzy przednimi fotelami. Nie wiem czy stało się to jednocześnie ale na pewno w bardzo bliskim siebie czasie. Prąd w gnieździe zapalniczki jest. Poza tym od dłuższego już czasu przerywa mi się z bliżej nie określoną częstotliwością podświetlenie pokrętła ogrzewania i siły nawiewu oraz co jeszcze dziwne czasami przygasa podświetlenie licznika kilometrów (w desce rozdzielczej prostokątny pasek w górnej części deski). Czy ktoś z Kolegów ma jakiś pomysł? Chodzi o Terrano II 2,7 tdi z 2004 roku długa wersja. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 jaki możemy mieć pomysł kolego ? tak to bardzo wątpię żeby ktoś coś ci wymyślił. to trzeba zajrzeć, może coś się upaliło, coś nie styka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 28 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 I tak dziękuję Koledzy. W zasadzie to liczyłem chyba na jakiś cudowny jeden ruch. Czeka mnie małe grzebanko.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.