Gość roman1988 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Witam . Złamała mi się klamka od strony kierowcy. Czy tylna klamka od strony pasażera by pasowała ???Bo chciałbym zrobić podmiankę . Wiem ,że najlepszym rozwiązaniem było by jechać na szrot albo do sklepu , ale obecnie znajduje się poza granicami PL. Ps jeśli jest mozliwość zamiany to podpowiecie mi jak zdemontować klamkę ?? Wydaje mi się że trzeba demontować boczki . czy one są na zatrzaski?? (przód i tył elektryka). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Masz na myśli wew czy zew? Wew może bedzie pasować jak zdemontujesz i zobaczysz .Chyba że się różni inne drzwi inna budowa itp. Bo zew to na pewno jest inna . Na allegro są nie drogie to niech z rodziny ktoś zamówi i wyślę do ciebie http://www.nissanklub.pl/zrob-to-sam/13-primera-p11/35-nissan-primera-demontaz-poszycia-drzwi-kierowcy.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość roman1988 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Chodzi mi o zewnętrzną . Ta zewnetrza z wyglądu jest taka sama wiec myślałem ze będzie pasowała Ps wielkie dzięki za link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 są takie same, poszukaj gdzies dawałem zdjecia, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość roman1988 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Dino czyli bez problemu mogę je zamienić miejscami??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 w P11.144 są takie same, czyli idąc tym tropem w P11 też powinny, bo w sumie poza małym liftem nic się nie zmieniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość roman1988 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Oki wielkie dzięki . Ps jeszcze mała podpowiedz , zeby zdemontować klamkę trzeba sciągać boczek tak??;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 tak, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adambyw Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Jak nie musisz to nie bież się za demontaż tylnej klamki. Bo jest kupę rozkręcania, łącznie z prowadnicami szyb. Z przodu jest lepiej ale też nie kolorowo. Bo praktycznie nie ma dojścia kluczem sztorcowym. Boczek trzeba cały zdjąć. Klamki są takie same tylko cięgna mają inne. Jak będziesz patrzył za aukcjami, to szukaj klamek do tyłu. Sprzedawcy sprzedają je taniej (z cięgnami), a później sobie cięgno podmieniasz i chodzi. Wszystko oczywiście pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.