NissanDreams Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 (edytowane) Moja pierwsza Primera była p10 ( jak na zdjęciu widocznym niżej ) a tym razem skusiłem się na P 11 ;D A tu zdjęcie mojej p10 i mojego pierwszego samochodu; http://images38.fotosik.pl/1273/28a546d5bda4bf89med.jpg A tutaj Dane Mojej teraźniejszej Primery MOC SERIA:115KM MOC SR20DE: 165 km / 195 Nm MOC AKTUALNA SR20VE: ?? ?? ?? km / ?? ?? ?? Nm MODEL: NISSAN PRIMERA SILNIK: SR20VE UKŁAD DOLOTOWY: STOŻEK FUJITA + wlot z zderzaka do filtra UKŁAD WYDECHOWY:(KOLEKTOR 4.2.1 WYDECH 2,5 TWÓRCA PRO MacGayver )+ KOŃCOWY WM ELEKTRONIKA: SERIA UKŁĄD NAPĘDOWY: Sprzęgło Aisin, Koło zamachowe około 6 kg ZAWIESZENIE: GLEBA ( Chyba MTS 40/40 stworzone w ARG PERFORMANCE ;D) UKŁAD HAMULCOWY: SERIA ( na razie planuje z 200 sx ) Obrazek PRZEPROWADZONE DOTYCHCZASOWE MODY: Regulowane koło rozrządu. Wyfrezowane Koło Zamachowe ( waga okolo 6 kg) Wałek od Gt. Stożek Fujita. Tłumik WM. Wyrzucenie Katalizatora. Ustawienie Zapłonu. Tylnie światła x4. Kolektor 4.2.1 + Całkowity wydech Tłumik Środkowy od maximy ECU Master DET3 Pozbycie się wszelkich emblematów przyciemniane Szyby Przerobiony BodyKid od GT Ledy w zegarach Wskażnik VACUM do dolotu SR20VE Skrzynia Biegów od GT + SZPERA by MacGayver Plany na dalsze mody: Pompa paliwa WALBRO Regulator Cisnienia Paliwa A teraz kilka zdjęć: Obrazek Modzenie MacGayvera...;D ŚWIATŁA STOPU X4 Obrazek Szykowanie tylniej klapy do Świateł Stopu x4 ;D Obrazek Podłaczanie Pierwszego Światła Stop:) Obrazek Pełne skupienie :mrgreen: Obrazek I wreszcie moje lampy :hah: Obrazek Dają po gałach ;D Wywalenie Katalizatora: Obrazek Usuniety :hah: Obrazek Uzupęniona przerwa :] Obrazek Zamiast Katalizatora Produkcja MacGayvera :hah: Obrazek Tłumik WM Śliczne Mruczenie na Światłach... ;D Obrazek Na warsztacie...;D SZYKOWANIE WYDECHU SPAWANIE :hah: Obrazek Obrazek Obrazek A tu zastosowałem żarówkę na światło przeciwmgielne LED czerwoną więc nic nie widać ze jest inna żarówka, xD Obrazek Tu wykres z dzisiejszej hamowni :hah: Obrazek Tu są aktualne zdjęcia p11 po przeróbkach ... Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Edytowane 29 Czerwca 2013 przez NissanDreams Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Pełen szacun ale...Te tylne lampy to strasznie razi.Nie pasuje do czarnego samochodu lexus look.Wywal to i wsadź ładne ciemne diodowe albo przyciemnij seryjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoidberg Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Fakt, te tylne lampy w ogóle nie pasują... Moim zdaniem wywalenie emblematów też jest nieco nietrafionym pomysłem, ale co kto lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NissanDreams Opublikowano 29 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Mateusz_P11_144 A skąd ja ci wezmę diodowe tyle lampy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz_P11_144 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Kiedys widziałem n a ebay'uAle fakt-juz ni ma ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NissanDreams Opublikowano 29 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Ja ich nigdy nie widziałem a jak bym je widział to już dawno bym je miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Co to za kółka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NissanDreams Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Moja primera jest na sprzedaż cena niska zainteresowani na pw zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson22 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Niebiescy sie nie czepiają za takie podświetlenie tablicy rejestracji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NissanDreams Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Za białe ? niby dlaczego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson22 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Za białe ? niby dlaczego ? Na jednym ze zdjec bylo niebieskie podświetlenie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi