SDRaid Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Witam! Bardzo nie podobają mi się tylne lampy w Nissan Almera N16 wersja po lifcie. Chciałbym zamontować te ze starszej Almerki. Czy taka operacja pójdzie bezproblemowo, bez konieczności dodatkowych zmian? Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Po prawo na górze masz coś takiego jak -->wyszukiwarka<-- Wpisz sobie np. >tylne lampy< a będziesz miał co poczytać i a nóż coś Ci się przyda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Pasują zamiennie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietzsche Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 (edytowane) Witam! Bardzo nie podobają mi się tylne lampy w Nissan Almera N16 wersja po lifcie. Chciałbym zamontować te ze starszej Almerki. czy jesteś chętny sprzedać jedną z lamp?? ja mam uszkodzoną i może bym odkupił i ile byś cenił lampe?? chodzi mi o prawą - tą z światłęm cofania Edytowane 29 Czerwca 2013 przez Mietzsche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SDRaid Opublikowano 29 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 (edytowane) czy jesteś chętny sprzedać jedną z lamp?? ja mam uszkodzoną i może bym odkupił i ile byś cenił lampe?? chodzi mi o prawą - tą z światłęm cofania Sorki, ale pytanie jest ze znacznym wyprzedzeniem. Wezmę się za to pod koniec wakacji. buladag - dzięki Edytowane 29 Czerwca 2013 przez SDRaid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 (edytowane) Tylko nie natnij się na lampy z anglika. Ceny europejskich wersji są niestety dość wysokie. Z ciekawości wszedłem na allegro, to na pierwszej stronie były tylko jedne europejskie do N16, 160szt i obie uszkodzone. Edytowane 29 Czerwca 2013 przez buladag 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietzsche Opublikowano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 miło by było z Twojej strony, jak byś o mnie pamiętał i dał znać o sprzedaży.jeżeli byś sprzedawał w niezbyt wygórowanej cenie to w z wielką chęcią byłm odkupił.na Alle-wszystko ciężko dostać nieangielską lampe w rozsądnej cenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SDRaid Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Powiedz jaka jest rozsądna, bo na alle-dużo widzę że idą po 500zł o.O W sumie to już kupiłem nieuszkodzone dwie z Niemiec za 340zł. Myślę, że ubiłem dobry interes, a zweryfikuje się jak dojdzie. Zawsze mam 10 dni na zwrot by the way... A obecne wystawie na allegro 340 za sztukę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisner Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Tylko nie natnij się na lampy z anglika. Ceny europejskich wersji są niestety dość wysokie. Z ciekawości wszedłem na allegro, to na pierwszej stronie były tylko jedne europejskie do N16, 160szt i obie uszkodzone. A ja kupiłem prawą tylnią niestety od angola. Miałem przez pewien czas dwa przeciwmgielne :-) Po jakimś czasie wziąłem przecinak rozwaliłem w środku ten czerwony plasticzek od przeciwmgielnego i mam prawie cofania - mówię prawie bo barwa nie jest do końca biała ale estetą nie jestem :-) Pozdrawiam, A.L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietzsche Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 A obecne wystawie na allegro 340 za sztukę. to jest rozsądna cena:D za taką cene bez narzekania biore:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SDRaid Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 (edytowane) Przyszły stare lampy, są w tak dobrym stanie jak moje obecne, bez rys i odprysków i za śmieszne 340 zł. Jak zamontuje to obecne wystawiam na allegro. to jest rozsądna cena:D za taką cene bez narzekania biore:D Przypominam, wystawiłem lampy na sprzedaż. Edytowane 9 Lipca 2013 przez SDRaid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietzsche Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 A obecne wystawie na allegro 340 za sztukę. ta cena dla klubowicza dalej aktualna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SDRaid Opublikowano 10 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 ta cena dla klubowicza dalej aktualna?? Mam pewne komplikacje z zamówionymi lampami, więc 400zł to minimum w tej chwili. Ewentualnie jeżeli nikt się nie zdecyduje mogę obniżyć do 380, ale powiem że jest zainteresowanie wśród allegrowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek22 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 almy maja dobre hamulce wiec wjezdzaja nam w tyly i wtedy szukamy lamp hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietzsche Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 prawa tylna (z białym światem do cofania) zakupiona prze ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beed Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Poszukuję prawej tylnej w wersji Euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter2222 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Poszukuję prawej tylnej w wersji Euro Mam taką lampę na zbyciu, z wersji przed liftem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beed Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Mam taką lampę na zbyciu, z wersji przed liftem Dziękuję już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
almerus Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Dziękuję już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi