Alfi911 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Witam mam auteczko Nissan Tiida 1,6 Benzyna z 2007 roku. Pad mi wąż (gumowy) który biegnie od chłodnicy do sprężarki cena oryginału sięga 930 zł + napełnienie klimatyzacji z olejem to 300 zł. Pytanie czy ktoś zna zakład w którym robią takie węże nowe bo nie chcę kupować oryginalnego w autoryzowanym servisie a też nie chcę używanego z innego auteczka bo nie wiem jak długo będzie dobry. Dziękuję wszystkim za wszystkie odpowiedzi i poświęcony czas w rozwiązanie tego problemu. Pozdrawiam Marcin Pałka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 30 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 podjedź gdzieś gdzie dorabiają węze ciśnieniowe, jak nei znajdziesz u siebie, to podeślij do mnie, podjadę i podpytam, czy zrobią, ale zazwyczaj nie ma problemu z tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Szukaj też zakładów specjalizujacych się w naprawie układów hydrauliki siłowej. Kolega za naprawę takiego samego węża + napełnienie klimy zapłacił 330 PLN (z robocizną). Jemu się przetarł (1.6 benzyna). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.