Gość przemo_slack Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Witam Potrzebuję wymienić głośniki w Patrolu GR 60. Czy są jakieś nowe głośniki które wchodzą na głębokość bez przerabiania boczka drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr1717 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Witaj, Poczytaj tu:http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/85354-wymiana-glosnikow-w-y61/ myślę że dużej różnicy nie ma pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelk1 Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 a ja myślę że jest i to duża .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Zgaduje że kolega jest z zawodu kucharzem - dawno nikt tylu kotletów nie odgrzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE4X4 Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 kolego ekspercie może nie trzeba tak ostro do nowego kolegi, może wniosę odrobinę merytoryki do tematu jutro mam do kulnięcia trasę Poznań-Warka-Poznań (jakieś 700km) Patrolem Y60 na 33 calowych MT-ekach (to takie opony, które hałasują trochę bardziej iż inne) zastanawiam się czy pierwszy Ibuprom z powodu bólu głowy od hałasu wezmę w Koninie czy trochę później, ale dam znać jak wrócę myślę, że rozważanie jakości głośników w tym pojeździe (Y60), to tak jak by się zastanawiać czy do pomieszczenia z pracującą młocarnią wstawić radio z głośnikami Infinity czy Harman Cardon no można się śmiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Dlaczego ostro - ja tam schabowe bardzo lubię. Co do głośników podzielam kolegi opinię, a przy okazji to czemu akurat parchem się na taką wyprawę wybierasz jednodniową ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE4X4 Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 jadę na robotę, chłodnica nadal działa bez żadnego ale , jeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Polecam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Snake przejedz się moim K , zapewniam że po takiej trasie nic już nie będzie takie samo . A co do głośników to moje lepiej słychać na zewnątrz wozu niż w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE4X4 Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 pojechałem i wróciłem, w uszach mi buczy jeszcze do dzisiaj, ale jest jeden niezaprzeczalny plus tego hałasu, wyjechałem o 5:30 rano, w domu byłem o 1:30 w nocy i tylko dzięki temu hałasowi nie zasnąłem, chociaż momentami było już ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi