Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

N15 diesel a benzyna

Gość pawciooo198307

Rekomendowane odpowiedzi

Gość pawciooo198307

Siema chłopaki.Mam przetrąconą almerke N15 96r 2.0 diesel.Bita w bok.Silnik działa ok.Byłem z niej zadowolony i zastanawiam sie nad kupnem drugiej almerki po lifcie i z silnikiem benzynowym.Moje pytanie brzmi jak bedzie z czesciami od diesla do benzyniaka i jak sprawa wygląda z modelami przed i po lifcie.Wyczytałem gdzies ze modele po lifcie rózniły sie wiadomo lampami itp ale chyba takze zawieszeniem tylnym(inne amorki).Poza tym jak kupywałem zacisk hamulcowy przedni do diesla to musiałem szukac od benzyny 1.6 bo ponoc od 1.4 nie pasuje.Ogolnie jaki model kupic zeby jak najwiecej częsci pasowało od mojego diesla.Mam wersje hatchback i szukam w hatchbacku.I co tam chłopaki?

Chłopaki cos chyba nie gra.

A nie moze wybebeszyc starego i sama karoserie zawiesc?

Gość mirekg9

To najpierw musisz dogadać się z placem który skupuje samochody i je wyrejestruje. Jeśli pójdzie na rękę a Ty masz gdzie i jak go zdemontować, to będzie Ci się opłacało nawet oddać mu go za darmo z papierami, bo papiery i tak musisz mu dać do zezłomowania. 

2 dni to faktycznie dawno ;)

Gość pawciooo198307

chłopaki zyjemy w Polsce.Fura zezłomowana juz dawno a stoi w garazu i sie rozbiera na częsci.Prosze odpowiadac na temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...