gall_anonim3 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Witam. Poszukuję pierścienia ABS do Primery WP12 1.8 benzyna z 2003 prawy przód (pasażer). Niestety w sklepach jedynie znalazłem całe przeguby z pierścieniem ABS. Czy może ktoś z forowiczów wie czy i gdzie można dostać sam pierścień ABS, bez konieczności zakupu przegubu? Do innych marek taki pierścień kosztuje kilkanaście złotych a za byle jaki przegub do Primery trzeba wyłożyć około 100, więc warto poszukać. Dzięki i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeorgeGt Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Nie kojarzę aby można był kupić oddzielnie bynajmniej w P11 i P11.144. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gall_anonim3 Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Znalazłem na iparts pierścień ABS firmy MAPCO, ale do 1.8 w P11.114. Jutro będę dzwonił czy do 1.8 w P12 też pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 http://nissan4u.com/parts/primera/er_p12e/2003_6/type_2/power_train/front_drive_shaft_ff_and_front_drive_shaft_repair_kit_ff/ Wygląda, że jest całością. Ale możesz podzwonic po szrotach nissana. Oni najlepiej wiedzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gall_anonim3 Opublikowano 13 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Trzeba było kupić cały przegub. Cenowo wolałem za 100 kupiuć całość porządnej marki niż za 50 sam pierścień noname. Zainstalowałem pierścień a reszta leży i czeka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrzanu Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Te przeguby w takiej cenie, to są raczej kiepskiej jakości. A pierścień pasuje chyba też od p11.144 z tego co pamiętam. Można je dostać na alledrogo. Na iparts i podobnych są w katalogu, ale kiedy dzwoniłem po wszystkich sklepach, żeby spytać się o dostępność, to jakbym mówił po chińsku, bo nie mogli uwierzyć, że coś takiego w ogóle istanieje w osobnej sprzedaży -/- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gall_anonim3 Opublikowano 14 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 za 100 w sklepie za rogiem kupiłem chyba jappan parts... czy coś takiego. Za 80 był ~maxgear a za 50 gdzieś w necie znalazłem sam pierśceń, który miał niby pasować do p12 (ceny netto). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.