Gość Rafalito Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Witam Szukam pomocy mam Primerę P12 1,9DCI 2003 r. od jakiegos tygodnia występuje mi samoistne gaśnięcie silnika podczas zwykłej jazdy, nie ważne czy jade 40 / 60 / 80 km/h. np. dzisiaj jadąc z punktu A do B zgasła mi na odcinku 1 km 3 razy i pali się czerwona kontrolka silnika,po czym gdy wracałem do domu tą samą trasa problem minął . Nie czekając na dalsze fanaberie postanowiłem wymienić FILTR PALIWA niestety problem został . Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwa Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Zatankuj super wachy (Vpower,Verva lub cotam masz) tak ze dwa zbiorniki. Wskocz na toruńską do Skierniewic i wróć. Ustaw stałą prędkość 2200/2500obr/min. I może wystarczy. Może; EGR Przewpływka Czujniki wałka góra/dół Czujnik na listwie I pozostałe tematy z szarpaniem,brakiem mocy itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.