piotr Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Witam, podczas wymiany żarówki od podświetlenia tablicy rejestracyjnej przypadkowo zrobiłem zwarcie i od tego czasu nie mam podświetlenia środkowej konsoli w kabinie, tylnego prawego światła oraz przedniego prawego światła pozycji oraz podświetlenia tablicy rejestracyjnej sprawdziłem wszystkie bezpieczniki wew, i są ok. Reszta świateł działa prawidłowo Wiecie może gdzie tkwi problem, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekMr Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 W Nociaku są dwie skrzynki z bezpiecznikami, jedna w komorze silnika a druga w kabinie pod kierownicą. Sprawdziłeś obie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 10 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Piotr,problem tkwi w tej białej skrzynce w komorze silnika,w środkowej części są bezpieczniki,między innymi opisane Tail lamp, któryś z nich padł,któryś bo są dwa.Musisz się pomęczyć żeby wyjąć tą skrzynkę,łatwe to nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr Opublikowano 11 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 dzięki macie rację to był bezpiecznik w komorze silnika - dziękuje za podpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.