perinoid Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 A jakie masz? Gdzie i za ile kupiles? Daj jakies foto Oczywiście 40 zł to za montaż tylko. A kupiłem takie: . Ale ile kosztowały to już nie pamiętam bo to było kilka lat temu. Tytaptalkowane na notatniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peceq Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Oczywiście 40 zł to za montaż tylko. A kupiłem takie: 20130811_095303.jpg. Ale ile kosztowały to już nie pamiętam bo to było kilka lat temu. Tytaptalkowane na notatniku Ładne zadowolony? Wyslane z mojego Xperia Z3 Przy uzyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perinoid Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Ja to małe piwo - córcia zadowolona bo nie ma problemu z wsiadaniem i wysiadaniem. Dla 3-latki (obecnie już 5) samodzielne wdrapanie się na pokład bez progów nie było łatwe. Tytaptalkowane na notatniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peceq Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) znalazłem na allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=5726085503 W korespondencji ze sprzedającym uzyskałem informację że nośność tego to 100 kg. Poniżej instrukcja montażu. Cena dobra, nic tylko wciągać Edytowane 5 Lutego 2016 przez peceq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekEss Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 (edytowane) Jeszcze niedawno Polmotor w Szczecinie miał promocje stopni razem z montażem w cenie poniżej 400 pln ów. Możesz zadzwonić i zapytać. Ja mam podobne do tych z aledrogo, tylko w X. Edytowane 6 Lutego 2016 przez DarekEss 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peceq Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Jeszcze niedawno Polmotor w Szczecinie miał promocje stopni razem z montażem w cenie poniżej 400 pln ów. Możesz zadzwonić i zapytać. Ja mam podobne do tych z aledrogo, tylko w X. Niedawno tzn? W X? Wyslane z mojego Xperia Z3 Przy uzyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekEss Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Pod koniec zeszłego roku. Byłem u nich z jakąś pierdołą i zaproponowali mi założenie. Z tym, że schody mi nie potrzebne.Zadzwoń zapytaj będzie pewna informacja. A jak chcesz to będę jutro u nich to zapytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peceq Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Pod koniec zeszłego roku. Byłem u nich z jakąś pierdołą i zaproponowali mi założenie. Z tym, że schody mi nie potrzebne.Zadzwoń zapytaj będzie pewna informacja. A jak chcesz to będę jutro u nich to zapytam. dziwne, dzwoniłem dzisiaj - nikt nic nie wie a usługę wycenili na ok 2tys. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi