Ostek Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Właśnie dzisiaj kupiłem filtry firmy "japan lines" firmowane przez "sagaauto": powietrza cena 17.51,- oleju cena 9.55,- paliwa cena26.21 pasek klinowy Gates Europe cena 16.62,- Polecam sklep w Warszawie przy ul. Mechaników 12c wjazd od Łodygowej firma JARO-FILTR tel 743-97-15, 678-79-81. www.jaro-filtr.com.pl Specjalizują się w filtrach, ale posiadają dużo części np Tarcze Brembo do mojej Primy po 104,- , Klocki Textar kpl. 100,- Części też są w firmie Sagaauto, www.sagaauto.com.pl PS. Mam nadieję że nie przepłaciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzegorz Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 to są bardzo dobre ceny!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pietia_pk Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 a ktoś słyszał coś dobrego o filtrach union" Japan ?? http://allegro.pl/item102925125_nissan_fil..._3_filtrow.html czy lepiej poszukać jakiegoś Knechta albo Manna ?? A jakiej firmy w serwisie montują ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutek Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Dzisiaj kupię filtr oleju UJ - myślę że to wystarczające rozwiązanie dla N15. Mam go za 17zł. Osoba u której kupuję cieszy się poważaniem na rynku i nie wciska tandety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomciuu Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Mój mechanik stosuje Union Japan. Czy ktoś ma doświadczenia z tymi filtrami w silniku SR20? W piątek jadę na wymianę oleju i filtra. Naczytałem się, że Filtron jest be (nie trzyma ciśnienia), a Mann albo Knecht cacy. Jak się ma do tego Union Japan? Będzie dobrze, czy kupić we własnym zakresie Manna/Knechta? Dodam, że koszt tego filtra u mechanika to 20 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
competer Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Przecież polecane knechty i manny wcale nie są droższe. Po co kombinować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomciuu Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Nie kombinuję, po prostu jadę do mechaniora, a on mi wymienia na Japan Union. Dlatego zastanawiam się, czy nie przyjechać z własnym Mannem lub Knechtem i czekam na opinię kogoś, kto na tym filtrze jeździł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
competer Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Jeździłem na Knechcie, a teraz mam Manna( kiedys Filtron i nie polecam). Nie zastanawiaj się tylko kupuj sprawdzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mehrer Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 powietrza cena 17.51,- oleju cena 9.55,- paliwa cena26.21 w sumie ceny, ok, tylko nie wiem czy z tym paliwowym nie przesadzili czasem ;-) jesli chodzi o GA16 lub GA14 to mysle ze dyche powinni opuscic ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówka 27 Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Właśnie dzisiaj kupiłem filtry firmy "japan lines" firmowane przez "sagaauto": powietrza cena 17.51,- oleju cena 9.55,- paliwa cena26.21 pasek klinowy Gates Europe cena 16.62,- To chyba dostałeś tam jakiś upust?, aczkolwiek filtr paliwa można kupić już za 20zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi