Gość roshi Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 witam. co o tym myslicie? jak wam sie to podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 czegos tam mi brakuje.... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lawina Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 ja to jak sie bawilem w VT to jakis czas temu zrobilem to: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość roshi Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 łał. fajne, a moze opisz jak to zrobiles i ile kasy wlozyles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lawina Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 napisalem przeciez ze to VT jest :wink: (Virtual Tuning) ... paredziesiat minutek zabawy w Photoshopie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość roshi Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 aaaa. tam na gorze to tez VT, ale poprosty szukam fajnego pomyslu na atrape (łatwo wykonalnego w rzeczywistosci) tamto na gorze to jak dasz 2 grile do spawacza plastiku to on ci takie cos zrobi. koszt okolo 20 zl + 2 grille. a moze lepsze cos takiego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piomal Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 aaaa.a moze lepsze cos takiego: No mi się najbardziej ten facecik podoba siwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość roshi Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 No mi się najbardziej ten facecik podoba siwy. On dostal sie tam przez przypadek przy robieniu print screena. :oops: to facecik ktory informuje o tym ze przyszedl email. program nazywa sie IncrediMail. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADEX Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 prawde mowiac to zostalbym przy wersji z 1 zdjecia.. a jak nie masz pomuslu ro wstaw "ramke" z siatka i po sprawie.. albo wykombinuj atrale z k10 ale nie pamietacm chyab po lifcie (gray5 bedzie wiedzial) ona ma 2 otwory wlotowe i przerob to na jeden wlot.. ja ak bede działał jak tylko usbieram kase na lakier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BRS Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 jak dla mnie taka wersja jest git :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADEX Opublikowano 25 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 oooo własnie o czyms takim moowiloem i do tego w srodku jakas elegandzka siateczka - czarna badz srebrna byle nie czerwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Dokladnie juz ze dwa miechy planuje zrobic cusik takiego z moim grillem ale nie wiem jak dokladnie.. jak ktos ma dokladny pomysl na wykonanie czegos takiego to czekam na propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=78441072 przed chwila znalazłem coś takiego - też bardzo fajny sposób na atrapke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi