Muve Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Witam, chciałbym zapytać, jaki najczęściej używacie system diagnostyczny do Nissanów? Często do warsztatu przyjeżdżają przedstawiciele tej marki i chciałbym kupić jakąś maszynkę, żeby ułatwić sobie pracę. Wyszukałem w internecie coś takiego w całkiem niezłej cenie - http://www.autel-polska.pl/profesjonalne-testery-maxidiag-elite-pro/maxidiag-md701-pro_p_8.html Wszystkie podstawowe funkcje ma, na początek w zupełności wystarczy. Pytanie tylko, czy ktoś z Was może ma jakiegoś Autela i może mi coś powiedzieć na ten temat? Podobno są proste w obsłudze, ale zawsze lepiej zapytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 mam takiego jestem zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakra Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Ja pracuje na Launch'u i daje rade z japońcami i zreszta tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muve Opublikowano 22 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Dino – możesz trochę rozwinąć temat? Być może byłbym skłonny zainwestować trochę grosza w ten sprzęt. Zagłębiłem się w możliwości tego Maxidas 708 Pro i muszę przyznać, że są imponujące. A jak z obsługą? Nie ma większych problemów? Słyszałem, że ogólnie Autele są proste w obsłudze, ale skoro już masz, to możesz podpowiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.