Loopezik Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Witam. Wczoraj zauważyłem plamę pod autem i doszedłem, że cieknie mi pompa spod chyba zaworu sterującego (górna część przykręcana na 4 śruby, cieknie w miejscu, gdzie jest przykręcony przewód paliwowy z filtra). Pompa BOSCH, nr (o ile dobrze odczytałem) NI/SN 1K 029 98 64 2 2 5 lub 9 i jeszcze inny 864 01545 HDK 244. Pomóżcie, czy są do tego dostępne jakieś uszczelki? Sam to wymienię? Gdzie szukać? itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlos90 Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 uszczelki są: http://allegro.pl/uszczelki-pompy-wtryskowej-bosch-edc-ve3-4-6-vp37-i3341714955.html a czy sam wymienisz to nie wiem jakie masz zdolności manualne, jeśli cieknie pod pierwszym dekielkiem to może i wymienisz, jeśli pod nastawnikiem to lepiej się nie dotykaj tylko daj komuś zarobić, bo dojdzie później ustawianie nastawnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loopezik Opublikowano 13 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 O, dzięki wielkie No właśnie cieknie spod tej drugiej pokrywy, czyli spod nastawnika, tak? No dobra, narazie zamówię, a później będę myślał Jeszcze raz dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.