ben21 Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 witam! czy wie ktos czy jest jakas kontrolka spalonych żarówek w primerce z monochronatycznym wyswietlaczem ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hansrpg Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Jak nikt nie napisze nic konstruktywnego to proponowałbym wykręcić jedną żarówkę i sprawdzić czy coś się zaświeci, ale to jak nikt nic nie wniesie do tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyager1956 Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Nie ma, to jeszcze nie ten poziom techniczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 W Polonezie Atu Plus z roku 1998 miałem taką kontrolkę. Czyli co? Tamto, to był poziom techniczny, VOYAGER? Swoją drogą, kontrolka nie działała na brak żarówki, ale tylko na obecność przepalonej :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyager1956 Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 No ale tu nie ma, tak nawiasem, czym sie rozni brak zarowki od przepalonej w obwodzie elektrycznym- niczym bo w jednym i drugim przypadku jest przerwa w obwodzie elektrycznym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Tak nawiasem, nie mam pojęcia... Wiem tylko że jak miałem przepaloną żarówkę w oświetleniu tablicy rejestracyjnej, to kontrolka między zegarami informowała o przepalonej żarówce, ale jak już była żarówka wyjęta - kontrolka zgasła. Tak to jakoś działało... Zabawne było też to, że najpierw przez dwa miesiące jeździłem z tą kontrolką zapaloną i nie miałem pojęcia o co w tym chodzi. Na przeglądzie mi powiedzieli "Zmienić żarówkę od oświetlenia tablicy rejestracyjnej." - zmieniłem - a ta franca kontrolka zgasła od razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maraz44 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 P12 2002 r wyświetlacz zebra, u nie po przepepaleniu się żarnika (ksenony) żaden komunikat nie wyskoczył, ale gdy kończył się płyn do spryskiwaczy zapaliła się lampka cuda na kiju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 No płyn do spryskiwaczy ma swoją kontrolkę w P12 i w P11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.