Łukasz Wwa Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Witam kto jest w stanie powiedzieć jaki wystepuje zamiennik rozdzielacza oraz cewki prosze o firme lub jakiś numer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 łoł najdroższy aparat zapłonowy z almer, pewnie masz rok 99 lub 00, bo tylko w nich występował ten aparat zapłonowy. w razie czego mam taki cały drugi, co prawda nie na sprzedaż bo na podkładkę ale jak będzie pilna potrzeba to mogę sprzedać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wwa Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Własnie mam problem narazie z <kopułką> rozdzielaczem poprostu skończyła sie zamówiłem dwa rodzaje kopułek w intercars ale żadna nie pasowała i tu pytanie co to za model??? a o cewce to juz nie wspomne :/ łoł najdroższy aparat zapłonowy z almer, pewnie masz rok 99 lub 00, bo tylko w nich występował ten aparat zapłonowy. w razie czego mam taki cały drugi, co prawda nie na sprzedaż bo na podkładkę ale jak będzie pilna potrzeba to mogę sprzedać A masz jeszcze jakies klamoty do almery? <Przepływomierz> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 może i by się znalazł, a też masz wadliwy? coś potrzebujesz jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkk150 Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 może i by się znalazł, a też masz wadliwy? coś potrzebujesz jeszcze? Sorki że odświeżam temat ale potrzebuje aparat zapłonowy do almerki z 98 r. 1.4 gx na 7 pinów. Ma ktoś może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.