Gość adziu Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 cześć mam nissan almera tino 1.8 i jest taki problem że podczas jazdy co jakiś czas powyżej 2000obr silnik gaśnie na benzynie i gazie bez różnicy.Obroty zejdą poniżej 2000 obr i silnik pracuje ale tylko do 2000 obr, usterka ta po zgaszeniu silnika i ponownym uruchomieniu ustępuje ale tylko na krótki czas.Prosze o jakieś porady pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 a jakiś błąd wyskakuje na desce?? zmierz przepływomierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adziu Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 błędu na desce nie ma a przepływomierz jak zmierzyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 trochę chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adziu Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 usterka usunieta uszkodzony czujnik temperatury na głowicy i silnik przełączał się w tryb awaryjny, na komputerze wykazywało przekroczona maxymalna temperatura silnika.Koszt 50 złotych za czujnik plus 100 za komputerek. Pozdrawiam i dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nomax Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Mam podobny problem Gdzie znajduje się ten czujnik ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Mam podobny problem Gdzie znajduje się ten czujnik ??? Uzupełnij profil. To w nim piszemy-chwalimy się jaki masz samochód a nie w sygnaturce. Nie masz odpowiedzi, bo diesel a PB się różnią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.