Gość mirekg9 Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Tydzień mej udręki minął więc teraz mogę się pochwalić co do wytłumienia wnętrza w Micrze. Z nudów i z zamiłowania do ciszy, postanowiłem rozebrać córki Micrę w celu jej delikatnego wyciszenia. Kiedyś to samo robiłem z Tinką. Postanowiłem trochę zabezpieczyć od środka i w miarę możliwości jak najwięcej dać materiału tłumiącego-wyciszającego, którego w różnych postaciach walało mi się w komórce. Zostały jeszcze drzwi do zrobienia, ale to w późniejszym czasie. Gdy zrobiłem jazdę próbną, to stwierdziłem, że jednak i z przodem - grodź i podszybie, z tym też będzie trzeba coś zrobić. Tutaj parę fotek; ROZEBRANIE DACHU WYCISZANIE I OCIEPLANIE MATERIAŁY DO WYCISZENIA WYCISZANIE BOKI PODŁOGA Jak wspomniałem, nakład finansowy był mały, gdyż większość materiałów "walała" mi się w komórce. Gdyby ktoś chciał również porwać się na taki wyczyn, to z miłą chęcią i wielkim TAK, polecam klej w areozolu który widnieje na dalszych fotkach. Jest bez zapachowy i chwyta od razu!!!! a resztę fotorelacji i więcej zdjęć (78) - tutaj https://picasaweb.go...gCKPqu9-7xr3oMw# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hansrpg Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Napisz jak wyszło i ile cię wyniosła kuracja zarówno czasu jak i złotówek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Jak wyszło - to pisałem wyżej. Powalczę z podszybiem i zostały drzwi. Koszty ok.140zł i tydzień przyjemnej pracy z przerwami. Taśma dekarska /bitumiczna/ koszt 45zł i 2x klej po 38zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.