Gość wisnia1504 Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Jestem tu nowy, więc na początek przywitam się z Wami więc dzień dobry wszystkim przechodząc do rzeczy. Jeżdzę Fiatem Temprą z 90tego roku, i teraz szukam jakiegoś innego autka. Wpadła mi w oko Primera P10. Zauważyłem, że można ją kupić w całkiem dobrym stanie i z dobrym wyposarzeniem nawet za 2-3 tysiące złotych. Własnie takiego auta potrzebuje, do 3000zł. Czy P10 to dobry wybór? Na co zwracać uwagę przy oględzinach? Co ogólnie możecie powiedzieć o tym aucie? Polecacie? Dziękuje z góry za wszelkie informacje, i serdecznie pozdrawiam wszystkich użytkowników i życzę miłego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Progi, podłużnice podłoga pod nogami kierowcy i pasażera, czy działają zamki, kielichy przód, co się dzieje za osłoną rury od wlewu paliwa - jak jest ziemia to można się szykować na robienie tyłu. To tak z blacharki. Z mechaniką zawsze dojdzie się do ładu i składu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdelek Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 jak bys szukal do 4,5 tys to mam p11 w sekwencji. Mechanicznie elegancka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.