DINO Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 jak wiadomo spalanie stukowe nie jest wskazane dla silnika i aby nie przedobrzyć podczas strojenia trzeba mieć jakiś podsłuch , znalazłem gdzieś w necie i postanowiłem zrobić coś podobnego, koszt symboliczny, zakupiony zacisk 2zł, kabel 3zł, no i najważnejszea sprawa, wzmacniacz głosu dla niedosłyszących, ja zakupiłem na alliexpress.com, koszt 6,87$ http://www.aliexpress.com/snapshot/242520012.html przeróbka banalnie prosta, wszytko widać na fotkach, należy pamiętać o zachowaniu biegunowości mikrofonu. pzd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Len Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Ciekawa sprawa, patent sam wymyśliłeś czy podpatrzyłeś gdzieś? JakZawsze można sobie zrobić i trzymać w garażu bo się może przydać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 20 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 podpatrzone w necie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Fajne fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeNeK2Ck Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Ja też ostatnio kupiłem za 25zł wzmacniacz dziwięku dla niedołyszących i powstanie z tego czujnik spalania stukowego Poszukajcie to tanio można coś kupić u nas . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 21 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.