Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

wahacz tylny, jak regenerować. POMOCY!!!

Gość bioly230

Rekomendowane odpowiedzi

Gość bioly230

witam, mam problem może ktoś orientuje się czy gdzieś można kupić zamiennik lub jakoś się regeneruje starą część interesowała by mnie warszawa lub okolice i ile to może kosztować, nowy w serwisie kosztuje 1300zł w serwisie powiedzieli mi żebym dobrał tuleje z innego auta. może ktoś orientuje się które tuleje pasują? dzięki.

post-32310-0-15848000-1374615379_thumb.jpg

post-32310-0-53789500-1374615395_thumb.jpg

post-32310-0-67624100-1374615409_thumb.jpg

post-32310-0-52890100-1374615420_thumb.jpg

Chętnie bym pomógł i bym zadzwonił w Twoim imieniu do serwisu, aby potem szukać dalej i taniej, lecz takie dane jak masz w profilu, to nic mi nie ustalą i nie pomogą /wyszedłbym na durnia/. Mało danych!!!!!

Zapoznaj się z tym tematem http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/88263-dlaczego-warto-uzupelnic-profil/

Jak pójdziesz z tym elementem do jakiegokolwiek warsztatu, to Ci na prasie wycisną te tuleje zużyte i z nimi później idź do sklepu motoryzacyjnego.

U mnie np. po wymiarach dobierają każdą tuleję gumowo-metalową.

Jeszcze mi się nie zdarzyło, że czegoś mi nie znaleźli, zawsze z katalogów wyciągną zamiennik.

Gość bioly230

właśnie ten wahacz miał być w dobrym stanie, narazie wymienie ten na ten ktory mam zamontowany a tamten zaniose do jakiegos serwisu zajmujacego sie zawieszeniami.

W okolicach Prestona jest jakiś spec co wytwarza tuleje z Poli...czegoś....tanu. Jak wyslesz mu część to dorobi potrzebne wymiary. Wydepcz nową ścieżkę dla innych. Ty już masz dwa takie drążki. Ja musiałbym go kupić jesteś o krok przed nami ;)

Coś takiego

http://poliuretany.olkusz.pl/pl/nissan

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...