bombastik Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Witam czy ktoś z was ma założóne do swojej almery takowe felgi o których wspomiałem w temacie bo zastanawiam się nad ich kupnem ale niewiem jak to będzie wyglądało obecnie mam 15 calowe 6 ramienne podobne do tamtych w sensie w tym samm stylu PROSTE DOŚĆ SZEROKIE RAMIONA FELGI napewno wiecie o które chodzi i chciałby zobaczyć jak to wygląda jak by ktoś miał zdjęcie to bardzo będe wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garymarlin Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Ja od razu jak kupiłem Almerę, to dokupiłem 16-tki 8-mio ramienne. Mimo że auto na seryjnym zawieszeniu jest dość wysokie, wygląda o wieeele lepiej niż na seryjnych 15-stkach stalowych z oryginalnymi kołpakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bombastik Opublikowano 24 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Ja od razu jak kupiłem Almerę, to dokupiłem 16-tki 8-mio ramienne. Mimo że auto na seryjnym zawieszeniu jest dość wysokie, wygląda o wieeele lepiej niż na seryjnych 15-stkach stalowych z oryginalnymi kołpakami. no ja też mam na felgach aluminiowych 15 calowych i na nich nie wygląda źle naprawdę a wiem że na 16 calach wygląda lepiej a co dopiero 17' wygląda KONKRETNIE !! ale tak jak się pytałem czy ktoś z was ma almerę n16 na felgach aluminiowych 8 ramiennych od primery p11 jest ich doś sporo na popularnym portalu aukcyjnym i było by fajnie gdyby ktoś podesłał takową fotkę jak by miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrb Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 (edytowane) no ja też mam na felgach aluminiowych 15 calowych i na nich nie wygląda źle naprawdę a wiem że na 16 calach wygląda lepiej a co dopiero 17' wygląda KONKRETNIE !! ale tak jak się pytałem czy ktoś z was ma almerę n16 na felgach aluminiowych 8 ramiennych od primery p11 jest ich doś sporo na popularnym portalu aukcyjnym i było by fajnie gdyby ktoś podesłał takową fotkę jak by miał tomzyl takie ma, wyglądają naprawdę super. I w dodatku białe do czarnego auta - mega. Napisz do niego to Ci podeśle. A jak nie ma fotek to jutro zrobimy na spocie i wstawimy :-) Edytowane 24 Lipca 2013 przez nrb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matus Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 http://allegro.pl/nissan-6jx16-et45-komplet-alufelg-oryginalne-i3355879155.html Ja mam takie oryginalne, jak Ci się podobają mogę podrzucić fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wartburg Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Czy te felgi z primery pasują elegancko do almery n16 czy potrzebne są pierścienie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SDRaid Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Ja mam na zimę felgi 8-ramienne z Primery i pasują idealnie. Letnie też najpierw jeździły dwa lata na P11 i po przełożeniu pasują "na styk". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wartburg Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 (edytowane) Super dzięki za odpowiedź. I dzięki za zdjęcie bo moja N16 też jest srebrna. Wiem juz mniej więcej jak będzie wyglądać:-) PS: Jaki masz rozmiar opon na tych szesnastkach?? Edytowane 21 Grudnia 2013 przez wartburg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SDRaid Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 miałem 205/55 teraz mam 195/55 jeśli masz tylne nadkola to drugie, jak nie to pierwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wartburg Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zostały mi te felgi po P11.144 w rozmiarze 205/50. Gdzieś czytałem, że opony takie tez mogą być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietzsche Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 ja mam letnie w takim rozmiarze i były ok (trochę licznik zawyżał ). ale następne kupie 205/55 lub 195/55 (się zobaczy które tańsze będą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartek9108 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 miałem 205/55 teraz mam 195/55 jeśli masz tylne nadkola to drugie, jak nie to pierwsze tylko nie mów że na 205/55 coś Ci obcierało z nadkolami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietzsche Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 (edytowane) U mnie prawe koło (205/50) lekko obcierało wewnętrzny plastik nadkola przy maksymalnym skręcie w lewo ( i tylko to koło), i z pewnością winny jest właśnie ten poluzowany plastikowy element. Otarcie to nie jest duże, ma z 6 cm wysokości i z 1,5 cm szerokości. Dobijania koła do nadkola nigdy nie zaobserwowałem. Edytowane 1 Stycznia 2014 przez Mietzsche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi