Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Felgi od primery p11 8 ramienne 16 cali

bombastik
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam czy ktoś z was ma założóne do swojej almery takowe felgi o których wspomiałem w temacie bo zastanawiam się nad ich kupnem ale niewiem jak to będzie wyglądało obecnie mam 15 calowe 6 ramienne podobne do tamtych w sensie w tym samm stylu PROSTE DOŚĆ SZEROKIE RAMIONA FELGI  napewno wiecie o które chodzi  i chciałby zobaczyć jak to wygląda jak by ktoś miał zdjęcie to bardzo będe wdzięczny

Ja od razu jak kupiłem Almerę, to dokupiłem 16-tki 8-mio ramienne. Mimo że auto na seryjnym zawieszeniu jest dość wysokie, wygląda o wieeele lepiej niż na seryjnych 15-stkach stalowych z oryginalnymi kołpakami.

Ja od razu jak kupiłem Almerę, to dokupiłem 16-tki 8-mio ramienne. Mimo że auto na seryjnym zawieszeniu jest dość wysokie, wygląda o wieeele lepiej niż na seryjnych 15-stkach stalowych z oryginalnymi kołpakami.

no ja też mam na felgach aluminiowych 15 calowych i na nich nie wygląda źle naprawdę  a wiem że na 16 calach wygląda lepiej a co dopiero 17' wygląda KONKRETNIE !!  ale tak jak się pytałem czy ktoś z was ma almerę n16 na felgach aluminiowych 8 ramiennych od primery  p11 jest ich doś sporo na popularnym portalu aukcyjnym i było by fajnie gdyby ktoś podesłał takową fotkę jak by miał

no ja też mam na felgach aluminiowych 15 calowych i na nich nie wygląda źle naprawdę  a wiem że na 16 calach wygląda lepiej a co dopiero 17' wygląda KONKRETNIE !!  ale tak jak się pytałem czy ktoś z was ma almerę n16 na felgach aluminiowych 8 ramiennych od primery  p11 jest ich doś sporo na popularnym portalu aukcyjnym i było by fajnie gdyby ktoś podesłał takową fotkę jak by miał

tomzyl takie ma, wyglądają naprawdę super. I w dodatku białe do czarnego auta - mega. Napisz do niego to Ci podeśle. A jak nie ma fotek to jutro zrobimy na spocie i wstawimy :-)

Edytowane przez nrb

• 4 miesiące temu...

Ja mam na zimę felgi 8-ramienne z Primery i pasują idealnie. Letnie też najpierw jeździły dwa lata na P11 i po przełożeniu pasują "na styk".

post-64664-0-25665200-1387651902_thumb.jpg

Super dzięki za odpowiedź. I dzięki za zdjęcie bo moja N16 też jest srebrna. Wiem juz mniej więcej jak będzie wyglądać:-)

PS: Jaki masz rozmiar opon na tych szesnastkach??

Edytowane przez wartburg

ja mam letnie w takim rozmiarze i były ok (trochę licznik zawyżał :P ). ale następne kupie 205/55 lub 195/55 (się zobaczy które tańsze będą)

U mnie prawe koło (205/50) lekko obcierało wewnętrzny plastik nadkola przy maksymalnym skręcie w lewo ( i tylko to koło), i z pewnością winny jest właśnie ten poluzowany plastikowy element. Otarcie to nie jest duże, ma z 6 cm wysokości i z 1,5 cm szerokości. Dobijania koła do nadkola nigdy nie zaobserwowałem.

Edytowane przez Mietzsche