Gość Sharic Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Witam Od tygodnia jestem posiadaczem sunnego 1,6 w hatchu z 1993 roku, kupiłem go z uszkodzoną skrzynią. Skrzynie już zakupiłem - pasuje jak ta lala, jest jednak problem z półosiami, okazalo sie że są za "cienkie" bo wczesniej była w nim skrzynia od 1,4. Poszukuje wymiarów półosi - ilość zębow po stronie skrzyni, srednica, długość. Jeżeli ktoś dysponuje takimi pewnymi informacjami, proszę o podzielenie się nimi ze mną, odwdzięcze się "szklanym kwiatkiem" Pozdrawiam Krzysiek Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton88 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Cześć, ogólnie wolał bym udać się ze starą skrzynią do Siedlec do warsztatu polecanego w całym internecie. Osobiście byłem, robiłem, przerabiałem, wszystko działa do dziś, a ceny przystępne. Przypuszczam ze wcale by Cię to więcej nie kosztowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.