Thespian Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Koledzy przymierzał się ktoś kiedyś do porównania szerokości tylnych mostów w nissanach? chodzi mi o to ile szerszy jest most z y61 od hb233? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Thespian daj spokój...po prostu kup parcha, motor swój przełóż i już...coś te napędy terrano niezbyt wyczynowe są albo za dużo od nich wymagasz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 parchem się brzydzę wiem wiem, że twarde, że jak czołg, że nic się nie urywa... ale primo to waży siedem ton... a zmotane osiem... i jak mawiają landryniarze wtapia się już w asfalcie... secundo... siedzi się w tym jak w imadle...albo w innym tico... szybki malutkie, maska długa nic nie widać, komfortu zero... a pytam bo wiem gdzie leży taki most... i czeka na lepsze czasy... przełożenia się chyba nawet zgadzają... i żal mi się go zrobiło. Mocowanie jak w hb233, do przespawania byłby pewnie tylko gniazda springów...wahacze opanuje każdy kowal... przypuszczam że nawet z wałem nie będzie wielkiego dramatu... i diff lock... na podciśnienie... które pewnie by z wacu r20 staczyło... w sumie to to rozsądne rozwiązanie po taniości wychodzi... tylko czy różnicę szerokości da się skorygować felgami... ale może faktycznie być tak że wymyśliło mi się to z nudów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 baby-car skończyłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 nie, ale jest progres dziś od teścia odebrałem oprawy łożysk dla tylnej osi Purple Beast jest prodżektem rozplanowanym na 3 urodziny... to znaczy że mam jeszcze 2 lata... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 to może pomyśl już o wersji twin- ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 zbuduję drugi fajna zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtus Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Około 6cm całość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thespian Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 po 3cm na strone? tak mało? szok.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.