p50 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Witam wszystkich! Mam zamontowany autoalarm w servisie i w ksiażce gwarancyjnej mam wpis " nazwa autoalarmu - ut 808". Czy ktoświe co to za zwierze? Na pulpicie mam zamontowane dwie diody czerwone z tym, że jedna z nich znajduje się w okrąglym czarnym przycisku. Nie posiadam instrukcji do alarmu i nic więcej o nim nie wiem. Bardzo proszę o jakąkolwiek podpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekJQ Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Witam wszystkich! Mam zamontowany autoalarm w servisie i w ksiażce gwarancyjnej mam wpis " nazwa autoalarmu - ut 808". Czy ktoświe co to za zwierze? Na pulpicie mam zamontowane dwie diody czerwone z tym, że jedna z nich znajduje się w okrąglym czarnym przycisku. Nie posiadam instrukcji do alarmu i nic więcej o nim nie wiem. Bardzo proszę o jakąkolwiek podpowiedź. Prawdopodobnie jest to alarm Challenger NT-808 czyli Nissan ST-808. Instrukcja TU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p50 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Prawdopodobnie jest to alarm Challenger NT-808 czyli Nissan ST-808. Instrukcja TU Bardzo dziękuję za pomoc!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekJQ Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Bardzo dziękuję za pomoc!!! Po to jest forum by sobie wzajemnie pomagać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.