krzysztof198 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Witam wie ktoś może jak podłączyć puszkę od świateł do przyczepki ??? na 7pinów . Z góry dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 https://www.google.pl/search?q=wtyczka+przyczepy&newwindow=1&safe=off&rlz=1C1SAVI_enPL521PL521&qscrl=1&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=w1P9UeL9F8GBPYvagfgM&ved=0CC4QsAQ&biw=1366&bih=653 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof198 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 to to ja mam chodzi mi jak teraz w aucie podłaczyc przy lampach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Przecież masz wszystko opisane co do czego i który wtyk. Więc w czym masz ten problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 oddaj do elektryka, jak to nic Ci nie mówi, zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.