Gość MICHELITO Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Niechcący spowodowałem zwarcie w zapalniczce. Znalazlem przepalony bezpiecznik 10A pod prawą lampą i wymieniłem go. Sprawdziłem bezpieczniki w środku pojazdu po lewej stronie- są ok. Żaden nie jest przepalony. Niestety zapalniczka nadal nie działa. Czy jest jeszcze jakieś miejsce z bezpiecznikami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Niechcący spowodowałem zwarcie w zapalniczce. Znalazlem przepalony bezpiecznik 10A pod prawą lampą i wymieniłem go. Sprawdziłem bezpieczniki w środku pojazdu po lewej stronie- są ok. Żaden nie jest przepalony. Niestety zapalniczka nadal nie działa. Czy jest jeszcze jakieś miejsce z bezpiecznika bezpiecznik F11(15A) od zapalniczki w kabinie pod kierownicą po lewej stronie F25(10A) oraz przekaźnik nr. 1 w skrzynce z bezpiecznikami w komorze silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.