Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Remont całego zawieszenie...prosze o porade

devon00

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie zabieram sie za moje autko...chce wymienic cale przednie zawieszenie plus amorki...bylem u kumpla w sklepie zrobil mi mala wycene czesci...mam prosbe do was bo juz zglupialem troche...zastanawiam sie nad dolnym wahaczem czy wymieniac sworznie i tuleje czy calosc...w sumie patrzac po cenach na allegro to cenowo wychodzi tak samo

zestaw naprawczy 160zl http://allegro.pl/sworzen-wahacza-tuleje-nissan-primera-p12-zestaw-i3450818939.html

wahacz w calosci 158zl http://allegro.pl/wahacz-dolny-wahacze-nissan-primera-p12-01-07-nowy-i3444451445.html

Znalazlem jeszcze wahacze jakies firmy SH mial ktos z was z tym doczynienia?

Wiem ze roboty bedzie mniej jak zamowie wszystko w calosci tylko jak to ma sie do jakosci?

Cos mozecie poradzic?

Wahacze gorne tez firmy SH po 80zl za sztuke.

W sumie moge pozwolic sobie na to zeby raz na poltora roku wymieniac calosc cos mozecie poradzic?

ja wsadzilem SH chyba turcja nie narzekam nic mi nie puka mialem jak ty wybombane tuleje lecial juz z nich olej , wsadzilem rok temu jezdze glownei po miescie czyli po dziurach poki co jest ok cena jest dobra ja placilem chyba 180 /szt co do amorow nei wymienialem bo jeszcze sa ok odpukac

zawias wali a amorki skrzypia oslony na amorkach wygladaja jak by pamietaly fabryke...patrzylem na wahacze febi cale koszt okolo 400zl wiec roznica cenowa nie jest duza...ale z drugiej strony cholera wie jakiej firmy jest zestaw naprawczy

napisalem do sprzedajacego zobaczymy co odpisze...w sumie jak bym mial co roku wymieniac caly wahacz to i tak sie oplaca a roboty sporo mniej nie trzeba sie bawic z praska

nie wymienialbym samych tulei - nie oplacalne i nie wiadomo kto i jak ci to zrobi ...., kupilbym SH koszt za pare jest mały bo 320 zł stare wrazie W sobie zostaw , amorki cena 400 zł to za sztuke? sprawdzales swoje na stacji diagnostycznej jak dzialaja ? 

zestaw naprawczy jest niemieckiej firmy febest....amorki kompletne z odbojami i oslonami 600zl za komplet

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...