Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Problem z klimatyzają

monikapiotra

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Kilka dni temu klima mi zdechła pojechałem na warsztat próba szczelności , wymiana oleju i nowy czynnik chodzący klima chodzi niestety tylko przez dwie następne godziny wracam na warsztat ponowna próba szczelności wypada super ale czynnika brak ryzykuje nabijam czynnik jeszcze raz klima chodzi ale tylko przez następne trzy godziny. O co chodzi jeśli instalacja jest czszelna to gdzie jest problem ? Piotr

Jakby byla szczelna to by czynnik nie ubywal, jest nieszczelnosc po stronie rozpreznej, niech magik od klimy nie sciemnia i sprawdzi jej szczelnosc z uzyciem czynnika UV a niesczelnosc jest przy chlodnicach, powodzenia magika za jaja inaczej sloneczko da Ci popalic, dzisiaj 37 stopni , zadna przyjemnosc bez klimy.

jesli zaplaciles za 2 nabicie klimy to dales sie naciagnac...skoro koles ci mowi ze maszyna pokazuje ze wszystko jest ok a po 2 godzinach nie masz czynnika w ukladzie to za kolejne nabicie nie powinienes placic....przeciez to nie twoja wina ze czynnik poszedl w atmosfere...zmien goscia od klimy...ja robilem u kilku i zawsze jak cos bylo nie tak gosc nie zgadzal sie na nabicie bo czynnik szlag trafi i dawal UV zeby znalesc przyczyne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...