lukas004 Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Witam... Mam prośbę do wszystkich posiadaczy Nissana Sunny na gazniku - GA14DS - jak ktoś może to niech zrobi dokładne fotki podłączenia węzyków podciśnieniowych i prześle mi je na maila lukas004@op.pl - bo wziąłem się za ich wymianę i chyba coś źle popodłączałem!!!! z góry dziękuję za pomoc help :cry: pozdrawiam !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cerber Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 Wejdz na forum sunny i ściągnij sobie instrukcje do niego, tam będziesz miał napisane co i jak Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas004 Opublikowano 19 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 nie mogę znaleźć takiego postu na forum..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.